• Incontinentiezorg met Hartmann Kwaliteitsproducten
  • Professioneel advies
  • Eenvoudig bestellen
  • Thuis geleverd

De Hulpmiddelen Winkel is ontstaan vanuit De Zorgwinkel Thuisverpleging.

 

De Zorgwinkel Thuisverpleging is een jong en dynamisch team van enthousiaste zelfstandige thuisverpleegkundigen in de Rupel regio in de provincie Antwerpen. 

Als thuisverpleegkundigen worden we maar al te vaak geconfronteerd met incontinentieproblematiek. Heel vaak is dit voor de patiënt en zijn/haar omgeving een enorme hindernis. De zoektocht naar kwaliteitsvolle materialen verloopt vaak stroef door het enorme aanbod dat beschikbaar is op de markt. Grote verschillen in prijs maar ook kwaliteit maken deze zoektocht soms erg frustrerend.  

Vanuit onze jarenlange verpleegkundige expertise willen we nu ook aan een breder publiek dan ons eigen patiëntenbestand een degelijke en betaalbare oplossing aanreiken. 

 

Wij bieden daarom via De Hulpmiddelenwinkel een compact assortiment aan kwaliteitsvolle incontinentiematerialen aan.

En dat doen we om u als gebruiker te helpen. Zo willen we onze materialen graag aanbieden tegen de laagst mogelijke prijzen binnen onze mogelijkheden, zonder in te boeten aan kwaliteit. 

 

Daarnaast willen we graag uw aanspreekpunt zijn. Samen met u op zoek gaan naar de beste oplossing van jouw individuele problematiek. 

Heb je dus bijkomende vragen? Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan zeker even contact met ons op. Dan gaan wij vanuit onze expertise samen met jouw persoonlijke ervaringen graag op zoek naar het meest gepaste product. 

 

En dat is graag gedaan. 

 

Groetjes ,

 

Davy Crols 

Verpleegkundig Coördinator  De Zorgwinkel Thuisverpleging