1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Contact      Service    Inloggen


0 item(s) € 0,00 Winkelwagen


Bord & bordrand

Met enkele eenvoudige hulpmiddelen kan het eten opnieuw aangenaam en gemakkelijker worden gemaakt. Wij hebben het werk alvast voor u gedaan een selectie gemaakt in het wel erg grote aanbod aan borden , bordranden , ... dat op de markt te verkrijgen is.

Deze selectie wordt door ons altijd gebaseerd op Kwaliteit , Gebruiksvriendlijkheid , Duurzaamheid en uiteraard de Prijs. Wat de prijs betreft geven wij op al onze hulpmiddelen alvast De Laagste Prijs Garantie !

 

 

 

Vitility Bord

Bord Vitility
Promotie prijs ( Excl. BTW ): 
€ 5,75

Dit bord Vitility heeft een opstaande rand om te voorkomen dat het eten van het bord glijdt. De opstaande rand vergemakkelijkt dus het eten en verminderd het accidenteel morsen. Men brengt het eten met vork of lepel naar het einde van het bord en duwt door middel van de opstaande rand het eten op de vork of lepel. Het bord is tevens voorzien van een rand die verbreed is , waardoor men het bord makkelijk kan vastnemen.

Het bord kan worden gebruikt in combinatie met een anti-slip onderlegger waardoor het bord niet kan wegschuiven op de tafel.

Technische gegevens :

- Diameter : 25 cm
- Gewicht : 180 g
- Magnetronbestendig
- Vaatwasbestendig

 

 

 

Vitility Slabhouder

Slabhouder Vitility
Slabhouder Vitility
Promotie prijs ( Excl. BTW ): 
€ 6,92

Met de slabhouder kan men een slab op zijn plaats houden. De twee roestwerende knijpers zijn verbonden door een nylon koord.

Technische gegevens :

- Lengte : 15 cm
- 2 stuks per verpakking

 

 

 

Landis Bordrand

Bordrand Landis
Promotie prijs ( Excl. BTW ): 
€ 4,60

De bordrand kan om een normaal bord worden geklemd. Hierdoor ontstaat een opstaande rand, waardoor eten gemakkelijker op het bestek kan worden geschoven en knoeien wordt verminderd. Door de bordrand is het ook mogelijk om met één hand te eten.

Technische gegevens :

- Diameter : 19 cm tot 25 cm
- Gewicht : 45 g
- Niet Magnetronbestendig
- Vaatwasbestendig

 

 

 

Houston Bord met warmhoudfunctie

Bord Houston warmhoudfunctie
Bord Houston warmhoudfunctie
Promotie prijs ( Excl. BTW ): 
€ 18,37

Door het reservoir onder het bord te vullen met warm water blijft het eten langer warm. Het water kan met behulp van een kleine trechter in het reservoir worden geschonken. Het water wat in het reservoir wordt geschonken, mag niet koken. Wordt geleverd met deksel.

Technische gegevens :

- Diameter : 20 cm
- Gewicht : 360 g
- Magnetronbestendig zonder deksel
- Vaatwasbestendig